Potek terapije

Uvodna srečanja

Uvodni razgovor je namenjen pogovoru o vaših težavah, pričakovanjih in morebitnih dilemah v zvezi s psihoterapijo. Seznanila vas bom s samim procesom psihoterapevtske obravnave in vam odgovorila na vaša vprašanja, ki se vam porajajo v zvezi s psihoterapevtskim delom. Prvi informativni pogovor je neobvezujoč in je namenjen spoznavanju, pridobivanju osnovnih informacij, vzpostavljanju iskrenega in zaupnega terapevtskega odnosa ter načrtovanju morebitnega nadaljnjega sodelovanja. Sprva se praviloma dogovorimo za določeno število terapevtskih ur (poskusna psihoterapija), po izteku katerih se skupaj odločimo o možnostih nadaljnjega terapevtskega sodelovanja.

Pogostost srečanj

Psihoterapevtska srečanja potekajo redno, običajno enkrat tedensko po eno uro. Stalnost srečanj zagotavlja nemoten potek terapije, ustvari občutek varnosti in omogoča napredek.

Trajanje terapije

Trajanje psihoterapije se prilagaja potrebam posameznika. Odvisno je od vrste težav klienta in ciljev, ki jih želi v procesu obravnave doseči. Za dosego globjih in trajnejših rezultatov je priporočljiva terapija, ki traja daljše obdobje.

Etični kodeks

Pri svojem delu sem zavezana Kodeksu etike in profesionalne prakse Slovenskega društva za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo (SINTA). Med menoj in klientom velja popolna zaupnost. Vse, kar je izrečeno, ostane med nama, tudi po tem, ko je obravnava že zaključena.

Cenik

Psihoterapevtske storitve so samoplačniške.

Intenzivna globinska psihoterapija z metodo Brainspotting* (60 min) 100 €
Brainspotting supervizija (60 min) 100 €

*Brainspotting terapija se po dogovoru lahko podaljša na 75 ali 90 min.

 

Zagotavljam zaupnost, diskretnost in anonimnost.

 

sign2